Denník odvážneho bojka 5: Krutá pravda

Greg Heffley sa dlho nevedel dočkať, kedy konečne vyrastie... Prečítajte si ukážku z najnovšieho, piateho dielu série Denník odvážneho bojka, ktorá sa stala svetovým bestsellerom.

13.09.2013 06:00
debata

Greg zrazu zisťuje, že celkom zblízka už dospievanie nevyzerá až tak super. Dokonca aj školský žúr môže dopadnúť všelijako… Navyše treba hľadať odpovede na nepríjemnú otázku: „Čo sa to, dokelu, deje s mojím telom?“ A to všetko bez verného kamoša Rowleyho po boku.

Zvládne to všetko úplne sám? Ako s ním zamáva krutá pravda?

Stiahnite si ukážku vo formáte PDF

Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda
Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda
Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda
Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda
Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda
Denník odvážneho bojka 5. Krutá pravda

Sériu kníh Denník odvážneho bojka napísal Jeff Kenney, vydal Ikar.


Vyhrajte sériu kníh Denník odvážneho bojka

Denník odvážneho bojka - komplet

Vydavateľstvo Ikar prinieslo v týchto dňoch už piaty diel série Denník odvážneho bojka. Práve vďaka tejto sérii sa Jeff Kinney stal uznávaným autorom, ba v roku 2009 ho časopis Time zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete. Detstvo prežil vo Wahingtone a v roku 1995 sa presťahoval do Nového Anglicka. Teraz žije na juhu štátu Massachusetts s manželkou a dvoma deťmi.

Zo série Denník odvážneho bojka sa po celom svete predali milióny kníh a prvý diel bol neuveriteľných 141 týždňov v rebríčku detských bestsellerov New York Times. V roku 2010 začali premietať v kinách film podľa tejto knihy, neskôr sa Bojko dostal aj na DVD, Blu-ray aj do iTunes.

Pravda.sk a Ikar pripravili pre vás súťaž i tri kolekcie všetkých piatich dielov série Denník odvážneho bojka. Stačí poslať SMS so právnou odpoveďou na súťažnú otázku.

Otázka – Hlavný hrdina knihy sa volá:

A: Greg
B: Fred

Správnu odpoveď zasielajte do piatka 13. 09. do 24.00 na číslo 6663 v tvare: PRAVDA(medzera)správ­na odpoveď v tvare A alebo B (medzera)meno a priezvisko(med­zera).

Žrebovať budeme zo všetkých prijatých SMS so správnou odpoveďou 17.09. 2013. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky. Cena odpovednej SMS je 0,50 € s DPH.

Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Výhercovia

Viktor Menyhert, Košice, Ľubica Malacká, Bratislava, Erika Tóthová, Nitra

Externé odkazy
debata chyba
Viac na túto tému: #Denník odvážneho bojka