Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa

Letné prázdniny sú v plnom prúde, slnko krásne svieti a všetky decká šalejú vonku. Vlastne... všetky nie, chýba tam náš hrdina. Ten radšej trčí vo svojej izbe so zatiahnutými závesmi a hrá videohry. Prečítajte si ukážku zo štvrtého dielu série Denník odvážneho bojka, ktorá sa stala svetovým bestsellerom.

11.09.2013 06:00
debata

Greg Heffley tvrdí, že pre istotu nevytiahne päty z domu. Kašle na zaužívané pravidlá a veselo sa povaľuje. Lenže jeho mama si úžasné leto predstavuje úplne inak a núti ho do kadejakých činností na čerstvom vzduchu. A keby len to! Každú chvíľu organizuje takzvanú rodinnú pohodu, bez ktorej by sa ostatní určite zaobišli.

Kto napokon presadí svoje? Zmení všetko k lepšiemu nový prírastok do rodiny? Ako Greg oslávi narodeniny? Čo ho donúti zatelefonovať na tiesňovú linku?

Stiahnite si ukážku vo formáte PDF

Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa

Sériu kníh Denník odvážneho bojka napísal Jeff Kenney, vydal Ikar.


Vyhrajte sériu kníh Denník odvážneho bojka

Denník odvážneho bojka - komplet

Vydavateľstvo Ikar prinieslo v týchto dňoch už piaty diel série Denník odvážneho bojka. Práve vďaka tejto sérii sa Jeff Kinney stal uznávaným autorom, ba v roku 2009 ho časopis Time zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete. Detstvo prežil vo Wahingtone a v roku 1995 sa presťahoval do Nového Anglicka. Teraz žije na juhu štátu Massachusetts s manželkou a dvoma deťmi.

Zo série Denník odvážneho bojka sa po celom svete predali milióny kníh a prvý diel bol neuveriteľných 141 týždňov v rebríčku detských bestsellerov New York Times. V roku 2010 začali premietať v kinách film podľa tejto knihy, neskôr sa Bojko dostal aj na DVD, Blu-ray aj do iTunes.

Pravda.sk a Ikar pripravili pre vás súťaž i tri kolekcie všetkých piatich dielov série Denník odvážneho bojka. Stačí poslať SMS so právnou odpoveďou na súťažnú otázku.

Otázka – Hlavný hrdina knihy sa volá:

A: Greg
B: Fred

Správnu odpoveď zasielajte do piatka 13. 09. do 24.00 na číslo 6663 v tvare: PRAVDA(medzera)správ­na odpoveď v tvare A alebo B (medzera)meno a priezvisko(med­zera).

Žrebovať budeme zo všetkých prijatých SMS so správnou odpoveďou 17.09. 2013. Výhercov budeme kontaktovať telefonicky. Cena odpovednej SMS je 0,50 € s DPH.

Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Výhercovia

Viktor Menyhert, Košice, Ľubica Malacká, Bratislava, Erika Tóthová, Nitra

Externé odkazy
debata chyba
Viac na túto tému: #Denník odvážneho bojka